X hits on this document

904 views

0 shares

0 downloads

0 comments

103 / 224

AppleCare Protection Plan voor iPod

Kort overzicht

Voer voordat u contact opneemt met Apple de volgende eenvoudige stappen uit. Als u problemen ondervindt met uw iPod, kunt u dit aan de hand van de informatie hieronder proberen op te lossen. Het is verstandig om eerst uit voorzorg een reservekopie te maken van al het materiaal op de iPod, zoals foto’s, video’s, contactgegevens, agenda´s, notitiess en andere bestanden die u op de iPod hebt opgeslagen. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de iPod-software hebt geïnstalleerd.

Controleer of u de nieuwste versie van de iPod-software hebt geïnstalleerd. U kunt de meest recente iPod-software downloaden vanaf de iPod-ondersteuningswebsite op www.apple.com/nl/ipod/download. Ga voor meer informatie over de iPod-software naar de ondersteuningswebsite van Apple op www.apple.com/nl/support en raadpleeg het AppleCare Knowledge Base-document “iPod: de programmatuurversie achterhalen” door het nummer 60984 in te voeren, of het document “De iPod-programmatuur bijwerken” door het nummer 60944 in te voeren.

Controleer of u de nieuwste versie van iTunes hebt geïnstalleerd. U kunt de meest recente versie van iTunes downloaden vanaf www.apple.com/nl/itunes/download.

De iPod kan niet worden ingeschakeld

  • Controleer de stand van de vergrendelknop.

Als de iPod niet reageert, zet u de vergrendelknop in de vergrendelpositie (HOLD) en weer terug. Wanneer u op de iPod en de iPod nano de knop in de richting van het woord “Hold” schuift, is de knop vergrendeld. De iPod shuffle heeft geen vergrendelknop.

Nederlands

103

Document info
Document views904
Page views904
Page last viewedSat Jan 21 04:52:39 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments