X hits on this document

946 views

0 shares

0 downloads

0 comments

104 / 224

104

 • Laad de batterij van de iPod op.

Als de iPod niet reageert, moet u mogelijk de batterij opladen. Sluit de iPod rechtstreeks op de computer aan of op een iPod-lichtnetadapter, indien beschikbaar. Zorg ervoor dat u de kabel gebruikt die u bij de iPod hebt ontvangen en dat u deze aansluit op een USB-poort met hoog vermogen. Als de iPod is aangesloten op een voedingsbron, beweegt het batterijsymbool om aan te geven dat de batterij wordt opgeladen (op een iPod shuffle gaat het lampje knipperen). Het kan vijftien minuten duren voordat u het batterijsymbool gaat bewegen. Laat de iPod op de voedingsbron aangesloten en druk op een toets om de iPod aan te zetten. Controleer het display.

De iPod reageert niet

 • Stel de iPod opnieuw in.

Als de iPod niet reageert en hangt, moet u de iPod mogelijk opnieuw instellen:

  • 1.

   Sluit de iPod aan op de computer of op een iPod-lichtnetadapter, indien beschikbaar. Zorg ervoor dat de computer aan staat en dat de sluimerstand is uitgeschakeld.

  • 2.

   Zet de vergrendelknop in de vergrendelpositie (HOLD) en weer terug.

  • 3.

   Houd de selectieknop (de knop in het midden) en de menuknop ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt.

  • 4.

   Als u een iPod shuffle hebt, moet u de aan/uit-schakelaar gedurende vijf seconden in de stand ‘Uit’ zetten en daarna weer in de stand ‘Aan’ zetten.

 • Installeer de iPod-software opnieuw.

Als u de iPod opnieuw hebt opgestart, maar het apparaat reageert nog steeds niet, moet u mogelijk de iPod-software opnieuw installeren. Om de iPod-software opnieuw te installeren, downloadt u het programma iPod-software-updater vanaf de iPod-ondersteuningswebsite op www.apple.com/nl/support/ipod. Ga voor meer informatie over het opnieuw installeren van de iPod-software naar de ondersteuningswebsite van Apple en raadpleeg het AppleCare Knowledge Base-document 60983,“De iPod-programmatuur herstellen”.

Nederlands

Document info
Document views946
Page views946
Page last viewedSun Jan 22 21:22:30 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments