X hits on this document

866 views

0 shares

0 downloads

0 comments

110 / 224

110

overgaat tot vervanging, zal zij zich redelijkerwijs inspannen om de oorspronkelijke softwareconfiguratie van de Gedekte Apparatuur en updates van latere datum opnieuw te installeren, maar zij zal zich niet bezighouden met het herstellen of vervangen van software of gegevens die op de apparatuur waarop de service heeft plaatsgehad zijn aangebracht of opgeslagen en die oorspronkelijk geen deel hebben uitgemaakt van de Gedekte Apparatuur.

 • c.

  Serviceopties. Indien Apple vaststelt dat de Gedekte Apparatuur moet worden gerepareerd of vervangen, is het Apple toegestaan om vervangende producten of onderdelen te leveren die uit nieuwe, gereviseerde of gebruikte onderdelen zijn vervaardigd. De vervangende producten of onderdelen zullen in functioneel opzicht gelijkwaardig zijn aan de vervangen producten of onderdelen en zullen onder de resterende dekking van het Plan vallen. De producten of onderdelen die zijn vervangen worden eigendom van Apple. Apple biedt één of meer van de volgende serviceopties aan:

  • (i)

   Aflevering van de te repareren apparatuur bij een door Apple erkende serviceaanbieder door de gebruiker zelf is beschikbaar voor de meeste Gedekte Apparatuur. U levert de Gedekte Apparatuur die de service behoeft af bij een verkooppunt waarvan Apple eigenaar is of (indien beschikbaar) de bedrijfslocatie van een door Apple erkende serviceaanbieder die deze service biedt. De reparatieservice of de vervanging vindt plaats op de bedrijfslocatie, of de winkel of de serviceaanbieder kan de Gedekte Apparatuur ter reparatie naar een Apple reparatieservicelocatie sturen. Zodra u ervan op de hoogte wordt gesteld dat de service is uitgevoerd, haalt u het product zo snel mogelijk weer op.

  • (ii)

   Service op de locatie van de klant is beschikbaar voor een groot aantal desktopcomputers indien de Gedekte Apparatuur zich bevindt op een locatie die gelegen is binnen een straal van 80 kilometer van een door Apple erkende serviceaanbieder die service op locatie verricht en die is gevestigd in een land dat voorkomt op de lijst van artikel 7(d). Apple stuurt een servicetechnicus naar de locatie waar de Gedekte Apparatuur zich bevindt. De service wordt op de locatie uitgevoerd of de servicetechnicus zal de Gedekte Apparatuur ter reparatie naar een door Apple erkende serviceaanbieder of een Apple reparatieservicelocatie vervoeren. Indien de Gedekte Apparatuur wordt gerepareerd door een door Apple erkende serviceaanbieder

Nederlands

Document info
Document views866
Page views866
Page last viewedThu Jan 19 21:45:57 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments