X hits on this document

933 views

0 shares

0 downloads

0 comments

111 / 224

of een Apple reparatieservicelocatie, zal Apple na de service zorgdragen voor het transport van de Gedekte Apparatuur naar de locatie van de klant. Indien de servicetechnicus uw locatie op de afgesproken datum en tijd bezoekt maar geen toegang tot de Gedekte Apparatuur krijgt, kunnen mogelijk extra kosten voor de verdere service op de locatie in rekening worden gebracht.

 • (iii)

  Service op basis van aflevering van de te repareren/vervangen apparatuur per post of koeriersdienst is beschikbaar voor de meeste Gedekte Apparatuur. Indien Apple vaststelt dat de Gedekte Apparatuur in aanmerking komt voor deze service, zal Apple u bewijs van vooruitbetaling van verzendkosten doen toekomen (en indien u niet meer over de originele verpakking beschikt, kan Apple u verpakkingsmateriaal doen toekomen) en u verbindt zich tot het terugzenden van de Gedekte Apparatuur naar de Apple reparatieservicelocatie conform de instructies van Apple. Zodra de service is uitgevoerd, zal de Apple reparatieservicelocatie de Gedekte Apparatuur aan u retourneren. Indien alle instructies zijn opgevolgd, zal Apple de kosten van verzending van en naar de locatie voor haar rekening nemen.

 • (iv)

  Doe-het-zelf-onderdelenservice is beschikbaar voor veel onderdelen van Gedekte Apparatuur, waardoor u uw eigen product kunt repareren. Indien een doe-het-zelf- onderdelenservice beschikbaar is, is het volgende proces van toepassing.

  • (A)

   Doe-het-zelf-onderdelenservice waarbij Apple terugzending van het vervangen onderdeel verlangt. Apple is gerechtigd om een creditcardmachtiging te verlangen als zekerheid voor de verkoopprijs van het vervangende onderdeel. Wanneer u geen creditcardmachtiging kunt afgeven, is de doe-het-zelf-onderdelenservice voor u niet beschikbaar en zal Apple alternatieve servicemogelijkheden aanbieden. Apple zal u een vervangend onderdeel zenden tezamen met de instructies voor de installatie en voorschriften voor terugzending van het vervangen onderdeel. Als u de instructies opvolgt, zal Apple de creditcardmachtiging annuleren zodat het onderdeel niet in rekening zal worden gebracht. Als u het vervangen onderdeel niet conform instructie aan Apple retourneert, zal Apple de creditcard belasten met het bedrag van de machtiging.

  • (B)

   Doe-het-zelf-onderdelenservice waarbij Apple geen terugzending van het vervangen onderdeel verlangt. Apple zal u gratis het vervangende onderdeel Nederlands

111

Document info
Document views933
Page views933
Page last viewedSun Jan 22 13:04:37 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments