X hits on this document

994 views

0 shares

0 downloads

0 comments

145 / 224

AppleCare Protection Plan för iPod

Faktablad

Omfattande service och support från Apple AppleCare Protection Plan för iPod förlänger den assistans som ingår vid köpet av din iPod till upp till två års* assistans av världsklass. Planen ger dig tillgång till iPod-expertis och till webbaserade resurser dygnet runt på adressen www.apple.com/se/support/ipod. Om din iPod eller de medföljande tillbehören behöver service kommer Apple att reparera eller ersätta dem.**

Planens omfattning Det här omfattande skyddet är öppet för alla iPod-modeller som fortfarande omfattas av den ettåriga garantin. Om du säljer en skyddad iPod innan AppleCare Protection Plan för iPod upphör kan du överföra avtalet till den nya ägaren.** Du måste köpa en separat AppleCare Protection Plan för iPod för varje iPod-enhet som du vill skydda.

Spara registreringsbeviset, originalkvittot för iPod och kvittot för AppleCare Protection Plan för iPod. Apple kan komma att begära inköpsbevis som visar att din iPod är kvalificerad för AppleCare Protection Plan.

Teknisk assistans Om du får problem med iPod-enheten kan du söka efter lösningen i Felsökningstips för råd om problemlösning. Om du inte kan lösa problemet på egen hand kan du få hjälp av AppleCare-personal med att felsöka iPod och dess anslutning till iTunes. Kontaktinformation och öppettider för Apples tekniska assistans hittar du i avsnittet Felsökningstips. Under AppleCare Protection Plan för iPod erbjuder Apple samma assistans till både Mac- och Windows-användare.

Svenska

145

Document info
Document views994
Page views994
Page last viewedTue Jan 24 23:55:31 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments