X hits on this document

721 views

0 shares

0 downloads

0 comments

147 / 224

AppleCare Protection Plan för iPod

Felsökningstips

Följ de här anvisningarna innan du kontaktar Apple för att få hjälp. Om du får problem med din iPod använder du felsökningstipsen nedan. Säkerhetskopiera kontakter, kalendrar, anteckningar och andra filer på iPod-enheten innan du utför stegen. Kontrollera att iPod- programvaran är uppdaterad.

Kontrollera att du har den senaste iPod-programvaran. Hämta den senaste iPod-programvaran från iPods supportwebbplats på www.apple.com/se/support/ipod. Läs mer om iPod-programvaran genom att gå till Apples assistanswebbplats på www.apple.com/se/support och söka efter AppleCare Knowledge Base-artikeln ”iPod: : Hur man hittar programvaruversionen ” genom att skriva in 60984 eller “Pod: Så här uppdaterar du” genom att skriva in 60944.

Kontrollera att du har den senaste iPod-programvaran. Hämta den senaste iTunes-programvaran från www.apple.com/se/itunes/download.

iPod går inte igång

  • Kontrollera låsknappen

Om din iPod inte går igång växlar du låsknappen på och av (för låsknappen till låst läge, och lås sedan upp den igen). På iPod och iPod nano låser du genom att dra knappen mot ordet ”Hold”. På iPod shuffle finns det ingen låsknapp.

Svenska

147

Document info
Document views721
Page views721
Page last viewedFri Dec 09 06:32:35 UTC 2016
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments