X hits on this document

783 views

0 shares

0 downloads

0 comments

148 / 224

148

 • Ladda upp iPod

Om iPod-enheten inte svarar kanske du måste ladda upp den. Anslut din iPod direkt till datorn eller till en iPod-nätadapter om du har en sådan. Se till att använda kabeln som följde med din iPod och att den är ansluten till en USB-port med hög effekt. När iPod är ansluten till en strömkälla kan den animera batterisymbolen, vilket betyder att batteriet laddas (lampan på en iPod shuffle ska blinka). Det kan dock ta upp till 15 minuter innan symbolen börjar animeras. När iPod är ansluten till en strömkälla kan du kontrollera skärmen genom att trycka på valfri knapp.

Om iPod-enheten inte svarar

 • Starta om iPod

Om iPod-enheten inte svarar, och verkar ha "låst" sig, kanske du måste starta om den:

  • 1.

   Anslut din iPod direkt till datorn eller till en iPod-strömadapter om du har en sådan. Kontrollera att datorn är på, och inte har ställts in att sättas i viloläge.

  • 2.

   Växla låsknappen på och av (för låsknappen till låst läge, och lås sedan upp den igen).

  • 3.

   Tryck på och håll in mitt- och menyknapparna samtidigt tills Apple-logotypen visas.

  • 4.

   iPod shuffle-användare ställer strömbrytaren i av-läge i fem sekunder för att starta om.

 • Återställa iPod

Om iPod fortfarande inte svarar när du startat om den kan du behöva återställa iPod- programvaran. Återställ iPod-programvaran genom att hämta programmet iPod Software Updater från iPods supportwebbplats på adressen www.apple.com/se/support/ipod. Läs mer om hur du återställer iPod-programvaran genom att gå till Apples support och söka efter AppleCare Knowledge Base-artikeln 60983, ”iPod: Hur du återställer”.

Svenska

Document info
Document views783
Page views783
Page last viewedMon Jan 16 13:52:49 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments