X hits on this document

816 views

0 shares

0 downloads

0 comments

154 / 224

154

 • c.

  Servicealternativ. Om Apple bedömer att den Skyddade Utrustningen behöver repareras eller bytas ut, kan Apple tillhandahålla utbytesvara eller utbydesdelar som är tillverkad av nya, renoverade eller användbara begagnade delar. Den nya utrustningen skall vara funktionellt likvärdig den utrustning som bytts ut och den kommer att ta över Planens kvarstående skydd. Apple tar över äganderätten till utbytta delar och varor. Apple kan tillhandahålla service på ett eller flera av följande sätt:

  • (i)

   Inlämningsservice är tillgänglig för de flesta Skyddade Utrustningar. Lämna in den Skyddade Utrustningen som behöver åtgärdas till en av Apples butiker eller till ett auktoriserat Apple serviceställe som erbjuder inlämningsservice. Service kommer att utföras på platsen, eller butiken eller serviceleverantören kan skicka den Skyddade Utrustningen till ett Apple reparationsställe för reparation. Det åligger dig att hämta utrustningen så snart som möjligt efter att du fått besked om att servicen har utförts.

  • (ii)

   Service på plats är tillgänglig för de flesta stationära persondatorer om den Skyddade Utrustningen är placerad inom 80 kilometers avstånd från ett Apple-auktoriserat serviceställe i ett sådant land som anges i punkt 7 (d). Apple skickar ut en servicetekniker till den plats där den Skyddade Utrustningen finns. Service kommer att utföras på platsen, eller serviceteknikern kommer att transportera den Skyddade Utrustningen till ett Apple-auktoriserat serviceställe eller Apple reparationsställe för reparation. Om den Skyddade Utrustningen repareras på ett Apple-auktoriserat serviceställe eller Apple reparationsställe, kommer Apple att ordna med transport av den Skyddade Utrustningen till dig efter utförd service. Om serviceteknikern inte får tillgång till den Skyddade Utrustningen på avtalad tid kan en extra avgift tas ut för ytterligare platsbesök.

  • (iii)

   Reparationsservice via post är tillgänglig för de flesta Skyddade Utrustningar. Om Apple anser att din Skyddade Utrustning är berättigad till reparationsservice via post, kommer Apple att skicka förbetalda fraktsedlar till dig (och om du inte har kvar originalförpackningen kan Apple komma att skicka förpackningsmaterial) för transport av din Skyddade Utrustning till Apples reparationsställe i enlighet med Apples instruktioner. När reparationen är slutförd kommer Apples reparationsställe att skicka tillbaka den Skyddade Utrustningen till dig. Under förutsättning att Apples instruktioner följs betalar Apple för transporten till och från dig.

Svenska

Document info
Document views816
Page views816
Page last viewedTue Jan 17 21:38:43 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments