X hits on this document

630 views

0 shares

0 downloads

0 comments

165 / 224

iPodin AppleCare Protection Plan

Perustiedot

Kattava huolto ja tuki Applelta iPodin AppleCare Protection Plan -sopimuksella voit pidentää iPodin takuutuen tasokkaaksi jopa kah- den vuoden* tueksi. Sopimus tarjoaa iPod-asiantuntijoiden tuen ja ympäri vuorokauden käytettävissä olevat verkkoresurssit osoitteessa www.apple.com/fi/support/ipod. Jos iPodisi tai sen mukana tulleet varusteet tarvitsevat huoltoa, Apple korjaa ne tai vaihtaa ne uusiin.**

Tuen kattavuus Tämä kattava tukisopimus on saatavilla kaikille iPod-malleille niiden vuoden pituisen rajoitetun takuun aikana. Jos myyt tuetun iPodin ennen iPodin AppleCare Protection Plan -sopimusajan umpeutumista, voit siirtää sopimuksen uudelle omistajalle.** Jokaiselle iPodille, jolle haluat tuen, on hankittava oma iPodin AppleCare Protection Plan -sopimus.

Säilytä tukisopimuksen vahvistus, iPodin alkuperäinen ostokuitti ja iPodin AppleCare Protection Plan

  • -

    ostokuitti tallessa. Apple saattaa vaatia ostotositteita, jos ei ole täyttä varmuutta siitä, kattaako

AppleCare Protection Plan -tuki iPodisi.

Teknisen tuen vaihtoehdot Jos iPodin kanssa on ongelmia, tutustu Pikaoppaan vianetsintävinkkeihin. Jos et löydä ratkaisua ongel- maan, AppleCare-asiantuntijat auttavat sinua iPodiin ja sen iTunes-yhteyteen liittyvässä vianetsinnässä. Applen teknisen tuen yhteystiedot ja palveluajat ovat Pikaoppaassa. iPodin AppleCare Protection Plan sisältää samat palvelut Mac- ja Windows-käyttäjille.

Suomi

165

Document info
Document views630
Page views630
Page last viewedSun Dec 04 19:19:57 UTC 2016
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments