X hits on this document

871 views

0 shares

0 downloads

0 comments

167 / 224

iPodin AppleCare Protection Plan

Pikaopas

Kokeile seuraavia ohjeita, ennen kuin otat yhteyttä Appleen. Jos sinulla on ongelmia iPodisi kanssa, kokeile seuraavia vianetsintävinkkejä. iPodin koko sisällöstä, eli valokuvista, videoista, yhteystiedoista, kalentereista, muistiinpanoista ja kaikista muista tiedostoista, on syytä ottaa varmuuskopiot, ennen kuin kokeilet mitään alla olevista ohjeista. Varmista, että iPod- ohjelmistosi on ajan tasalla.

Tarkista, että sinulla on iPod-ohjelmiston uusin versio. Voit hakea uusimman iPod-ohjelmiston iPod-tukisivuston osoitteesta www.apple.com/fi/ipod/download. Lisätietoja iPod-ohjelmistosta saat Applen tukisivustolta osoitteesta www.apple.com/fi/support ja hake- malla AppleCare Knowledge Base -tietokannan artikkelia “iPod: How to Find Software Version” syöttämäl- lä hakukenttään numeron 60984 tai artikkelia ”Updating iPod software” syöttämällä numeron 60944.

Tarkista, että sinulla on uusin iTunes-versio. Voit hakea uusimman iTunes-version osoitteesta www.apple.com/fi/itunes/download.

Jos iPod ei käynnisty

  • Tarkista lukituskytkin

Jos iPod ei reagoi, liu’uta lukituskytkin päälle ja pois (aseta kytkin Hold-asentoon ja sitten pois). iPodissa ja iPod nanossa lukitus on päällä, kun kytkin on liu’utettu Hold-sanan puolelle. iPod shufflessa ei ole lukituskytkintä.

Suomi

167

Document info
Document views871
Page views871
Page last viewedFri Jan 20 03:39:05 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments