X hits on this document

986 views

0 shares

0 downloads

0 comments

168 / 224

168

 • Lataa iPod

Jos iPod ei reagoi, se on ehkä ladattava. Liitä iPod joko suoraan tietokoneeseen tai iPod Power Adapter -virtalähteeseen, jos sellainen on käytettävissä. Varmista, että käytät iPodin mukana tullutta kaapelia ja että iPod on liitetty suuritehoiseen USB-porttiin. Kun iPod on liitetty virta- lähteeseen, akkusymbolin kuva saattaa liikkua merkkinä siitä, että akku latautuu (iPod shufflessa valon pitäisi vilkkua). Saattaa kestää jopa 15 minuuttia, ennen kuin symbolikuva alkaa liikkua. Kun virtalähde on kytketty, käynnistä virta painamalla mitä tahansa painiketta ja tarkista näyttö.

Jos iPod ei reagoi

 • Nollaa iPod

Jos iPod ei reagoi ja vaikuttaa jumiutuneen, se on ehkä nollattava:

  • 1.

   Liitä iPod joko tietokoneeseen tai iPod Power Adapter -virtalähteeseen, jos sellainen on käytettävissä. Varmista, että tietokone on päällä eikä se ole nukkumassa.

  • 2.

   Liu’uta lukituskytkin päälle ja pois päältä (aseta kytkin Hold-asentoon ja sitten pois).

  • 3.

   Pidä yhtä aikaa painettuina keskipainiketta ja Menu-painiketta, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

  • 4.

   iPod shuffle nollataan liu’uttamalla käynnistyskytkin OFF-asentoon 5 sekunniksi.

 • Palauta iPod-ohjelmisto

Jos iPod ei nollaamisen jälkeen vieläkään reagoi, sinun on ehkä palautettava iPod-ohjelmisto. Voit palauttaa iPod-ohjelmiston hakemalla iPod Software Updater -ohjelman osoitteesta www.apple.com/fi/support/ipod. Lisätietoja iPod-ohjelmiston palauttamisesta saat Applen tukisivustolta hakemalla AppleCare Knowledge Base -tietokannan artikkelia ”Restoring iPod to factory settings” numerolla 60983.

Jos iPodin näytöllä lukee ”Älä irrota” Älä irrota iPodia, kun sen näytöllä lukee “Älä irrota”. iPodin irrottaminen tämän viestin näkyessä voi vahingoittaa iPodin tiedostoja. Irrota iPod tietokoneesta valitsemalla iPod iTunesin lähdeluettelosta ja osoittamalla levynpoistopainiketta.

Suomi

Document info
Document views986
Page views986
Page last viewedTue Jan 24 17:44:30 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments