X hits on this document

803 views

0 shares

0 downloads

0 comments

185 / 224

AppleCare Protection Plan for iPod

Faktaark

Omfattende service og support fra Apple AppleCare Protection Plan for iPod utvider den opprinnelige garantidekningen for iPod til opptil to år* med førsteklasses support. Planen gir deg tilgang til iPod-eksperter og webbaserte ressurser på www.apple.com/no/support/ipod. Hvis iPod-enheten eller det medfølgende tilbehøret trenger service, vil Apple reparere eller erstatte utstyret.**

Dekningsinformasjon Denne omfattende planen er tilgjengelig for alle iPod-modeller som er innenfor den begrensede garantiperioden på ett år. Hvis du selger en iPod med dekning før AppleCare Protection Plan for iPod utløper, kan du overføre planen til den nye eieren.** Du må kjøpe en separat AppleCare Protection Plan for iPod for hver iPod-enhet du vil dekke.

Ta vare på dokumentet med dekningsbekreftelsen, den originale kjøpskvitteringen for iPod-enheten og kvitteringen for AppleCare Protection Plan for iPod. Det er mulig at Apple vil kreve kjøpsbevis hvis spørsmål skulle reises omkring gyldigheten av din iPod for AppleCare Protection Plan.

Teknisk support-alternativer Hvis du får problemer med iPod, finner du problemløsingstips i Hurtigreferansen. Hvis du ikke klarer å løse problemet, kan AppleCare-representanter hjelpe deg med feilsøking på iPod og forbindelsen med iTunes. Du finner informasjon om åpningstider og hvordan du kontakter Apple for å få teknisk support i Hurtigreferanse-delen. AppleCare Protection Plan for iPod omfatter de samme tjenestene for både Macintosh- og Windows-brukere.

Norsk

185

Document info
Document views803
Page views803
Page last viewedTue Jan 17 13:30:41 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments