X hits on this document

905 views

0 shares

0 downloads

0 comments

187 / 224

AppleCare Protection Plan for iPod

Hurtigreferanse

Prøv disse enkle trinnene før du kontakter Apple for å få hjelp. Hvis du får problemer med iPod, kan du prøve problemløsingstipsene nedenfor. Som en sikkerhetsforanstaltning bør du sikkerhetskopiere alt innholdet på iPod, inkludert bilder, videoer, kontaktinformasjon, kalendere, notater og andre filer før du utfører disse prosedyrene. Forsikre deg om at iPod-programvaren er oppdatert.

Kontroller at du har den nyeste iPod-programvaren. Du kan laste ned den nyeste iPod-programvaren fra webstedet for iPod-support på www.apple. com/no/ipod/download. Hvis du vil ha mer informasjon om iPod-programvare, kan du gå til Apples supportwebsted på www.apple.com/no/support og søke etter AppleCare Knowledge Base-artikkelen «iPod: How to Find Software Version» ved å skrive inn 60984, eller artikkelen «Updating iPod software» ved å skrive inn 60944.

Kontroller at du har den nyeste versjonen av iTunes. Du kan laste ned den nyeste versjonen av iTunes på www.apple.com/no/itunes/download.

Hvis iPod ikke slår seg på

  • Kontroller låseknappen

Hvis iPod ikke reagerer, slår du låseknappen på og deretter av (skyv den til HOLD, og skyv den deretter tilbake igjen). På iPod og iPod nano, slår du den på ved å skyve knappen mot ordet «Hold». Det finnes ingen låseknapp på iPod shuffle.

Norsk

187

Document info
Document views905
Page views905
Page last viewedSat Jan 21 05:11:39 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments