X hits on this document

939 views

0 shares

0 downloads

0 comments

194 / 224

194

 • c.

  Servicealternativer. Dersom Apple vurderer at det Dekkede utstyr er berettiget til reparasjon eller omlevering, kan Apple velge å erstatte hele eller deler av utstyret med et erstatningsprodukt laget av nye, fornyede (refurbished) eller anvendelige brukte deler. Det erstattede produkt eller de utskiftede deler vil være funksjonelt identiske med de(t) erstattede produkt(er) og vil omfattes av den resterende Dekningsperiode i henhold til Planen. Det utskiftede utstyr tilfaller Apple og blir Apples eiendom. Apple tilbyr service gjennom en eller flere av de følgende alternativer:

  • (i)

   Innleveringsservice er tilgjengelig for det meste av det Dekkede utstyr. Utstyr som har behov for service kan leveres til en Apple-forhandler eller til en Apple-autorisert serviceleverandør som tilbyr innleveringsservice. Service vil bli utført på stedet eller i butikken, eller servicestasjonen kan sende utstyret til et Apple-servicested som utfører reparasjoner. Så snart beskjed er mottatt om at reparasjonen er utført, plikter Kunden å avhente produktet så raskt som mulig.

  • (ii)

   På-stedet-service er tilgjengelig for de fleste skrivebordsmodeller dersom det Dekkede utstyr befinner seg innen en 80 kilometer radius fra en autorisert Apple-autorisert tjenesteleverandør som tilbyr slik service i ett av de landene som fremgår av listen i punkt 7(d). Apple sender i slike tilfeller en servicetekniker til stedet hvor det Dekkede utstyret befinner seg. Service vil bli utført på stedet, alternativt vil serviceteknikeren bringe det Dekkede utstyr til en Apple-autorisert serviceleverandør eller et Apple- serviceverksted for å bli reparert der. Dersom det Dekkede utstyret repareres hos en Apple-autorisert serviceleverandør eller på et Apple serviceverkksted, vil Apple sørge for transport av det Dekkede utstyr til Kundens bestemmelsessted etter utført service. Dersom serviceteknikeren ikke gis adgang til det Dekkede utstyr på den angitte tiden, vil enhver videre på-stedet-service kunne medføre en tilleggsavgift.

  • (iii)

   Direkte innsendingsservice er tilgjengelig for det meste av det utstyret som dekkes. Dersom Apple finner at Kundens dekkede utstyr kvalifiserer til innsendingsservice, vil Apple sende Kunden forhåndsbetalte notaer (og dersom Kunden ikke har det originale pakningsmaterialet kan Apple sende slikt materiale til Kunden). Utstyret sendes deretter til Apples reparasjonsservicested i overensstemmelse med de gjeldende instruksjoner. Når servicen er utført, vil Apples servicesenter returnere det Dekkede utstyret. Apple vil dekke fraktkostnadene til og fra servicestedet forutsatt at alle instruksjoner er fulgt.

Norsk

Document info
Document views939
Page views939
Page last viewedSun Jan 22 15:32:24 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments