X hits on this document

890 views

0 shares

0 downloads

0 comments

196 / 224

196

Planen, kan Kunden gå inn på Apples websider eller ringe det telefonnummeret som er oppgitt på slutten av disse Vilkår og betingelser. Når Kunden går inn på Apples websider må Kunden følge de instruksjoner som angis for å motta den reparasjonsservice som tilbys av Apple. Dersom Kunden ringer, vil samtalen bli besvart av en representant for Apples supportteknikere som blant annet vil be om Kundens Planavtalenummer, gi Kunden råd og deretter bestemme hvilken service som er nødvendig for det Dekkede utstyr. All service forutsetter Apples forhåndsgodkjenning. Hvor service er tilgjengelig, vil kunne variere etter hvor Kunden befinner seg. Kunden må oppbevare Planbekreftelsen og de originale kjøpskvitteringer for det Dekkede utstyr og Planen. Bevis for kjøpet kan bli krevd fremlagt i tilfelle det oppstår tvil om hvorvidt Kundens produkt er berettiget til dekning under Planen.

 • 2.

  Teknisk support

  • a.

   Telefonsupport og support på Internett. Kunden er berettiget til teknisk support fra og med datoen hvor Kundens Dekkede utstyrs tilleggssupport utløper, eller fra og med den datoen Kundens Dekningsperiode starter, den av disse som faller sist i tid, og ender ved utløpet av Dekningsperioden («Teknisk Dekningsperiode»). I løpet av den Tekniske Dekningsperiode vil Apple gi Kunden tilgang til telefonisk teknisk support og Internett-baserte tekniske supportressurser. Teknisk support vil kunne inkludere assistanse i forbindelse med installering, oppstart, konfigurasjon, feilsøking, og gjenfinning (med unntak av data- gjenfinning), inkludert lagring, gjenvinning og håndtering av filer; tolkning av systemfeil-beskjeder; og til å avgjøre hvorvidt maskinvarereparasjoner er påkrevd. Omfanget av den tekniske supporten som tilbys Kunden vil kunne variere alt etter hvilken Plan Kunden har kjøpt, slik det er nærmere beskrevet nedenfor.

   • (i)

    Under APP tilbyr Apple teknisk support på det Dekkede utstyr, Apples operativsystem («Mac OS») og Apples programmer som er forhåndsinstallert i det Dekkede utstyr («Forbrukerprogramvare»). Apple vil tilby support på den nyeste versjonen av Mac OS og Forbrukerprogramvaren og den tidligere Hovedutgivelsen av denne, men forbeholder seg retten til enhver tid til å endre supporttilbudet vedrørende andre tidligere versjoner. Med «Hovedutgivelsen» menes i denne sammenheng en hovedversjon av en programvare som er kommersielt utgitt av Apple i et utgivelsesnummer med et format slik som «1.0» eller «2.0», og som ikke er i beta eller er en forhåndsutgivelse.

Norsk

Document info
Document views890
Page views890
Page last viewedFri Jan 20 20:14:32 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments