X hits on this document

884 views

0 shares

0 downloads

0 comments

197 / 224

  • (ii)

   Under APP for iPod tilbyr Apple teknisk support for det Dekkede utstyr, programvare- applikasjoner som er forhåndsinstallert i det Dekkede utstyr («iPod-programvare») og for eventuelle tilkoblingsproblemer mellom det Dekkede utstyr og en datamaskin som oppfyller det Dekkede utstyrs tilkoblingsspesifikasjoner og benytter et operativsystem som er støttet av det Dekkede utstyr. Apple tilbyr support på den for tiden gjeldende versjonen av iPod Programvaren og det operativsystemet hvor det tilbys assistanse i forbindelse med tilkobling til APP for iPod og den tidligere støttede Hovedutgivelse av denne programvaren, men forbeholder seg retten til enhver tid til å endre supporten vedrørende enhver tidligere versjon.

  • (iii)

   Under APP for Apple Display tilbyr Apple teknisk support på det Dekkede utstyr og for eventuelle tilkoblingsproblemer mellom det Dekkede utstyr og en datamaskin som oppfyller det Dekkede utstyrs tilkoblingsspesifikasjoner og benytter et operativsystem som er støttet av det Dekkede utstyr. Apple tilbyr support på den for tiden gjeldende versjonen av operativsystemet som Apple tilbyr assistanse i forbindelse med tilkobling for, i henhold til APP for Apple Display og den tidligere støttede Hovedutgivelsen av programvaren, men forbeholder seg retten til enhver tid til å endre supporten vedrørende enhver tidligere versjon.

 • b.

  Begrensninger. Planen dekker ikke support for:

  • (i)

   Bruk av Mac OS og Forbrukerprogramvare som en tjenerbaserte programmer.

  • (ii)

   Support til løsning av problemer som kunne ha vært løst ved å oppgradere programvaren til den nyeste versjonen.

  • (iii)

   Ureglementert bruk av eller endringer i det Dekkede utstyr, i Mac OS, iPod-programvare eller Forbrukerprogramvare.

  • (iv)

   Tredjepartsprodukter eller deres effekt på eller forstyrrelser av det Dekkede utstyr, Mac OS, iPod-programvaren eller Forbrukerprogramvaren.

  • (v)

   Bruk av en datamaskin eller operativsystem for APP for iPod som ikke er anvendelig for iPod-programvare, eller tilkoblingsproblemer forbundet med det Dekkede utstyr.

  • (vi)

   Bruk av en datamaskin eller operativsystem under APP for Apple Display som ikke er relatert til eventuelle tilkoblingsproblemer med det Dekkede utstyr. Norsk

197

Document info
Document views884
Page views884
Page last viewedFri Jan 20 14:42:36 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments