X hits on this document

822 views

0 shares

0 downloads

0 comments

203 / 224

AppleCare Protection Plan til iPod

Faktaark

Omfattende service og support fra Apple AppleCare Protection Plan til iPod udvider den gratis dækning af din iPod til op til to års* support i verdensklasse. Serviceaftalen giver adgang til iPod-eksperter og giver dig til enhver tid adgang til webbaserede ressourcer på www.apple.com/dk/support/ipod. Hvis iPod eller det medfølgende tilbehør skal til service, vil Apple reparere eller udskifte dem.**

Oplysninger om dækning Denne omfattende serviceaftale findes til alle iPod-modeller inden for det første år af den begrænsede garanti. Hvis du sælger den omfattede iPod, før AppleCare Protection Plan til iPod udløber, kan du overføre serviceaftalen til den nye ejer.** Du skal købe en separat AppleCare Protection Plan til iPod for hver iPod, du ønsker omfattet af dækningen.

Opbevar bekræftelsen på dækningen, den originale købskvittering for iPod og kvitteringen for AppleCare Protection Plan til iPod på et sikkert sted. Du kan afkræves dokumentation for købet, hvis der opstår tvivl om, hvorvidt din iPod er berettiget til dækning under AppleCare Protection Plan.

Muligheder for teknisk support Hvis du får problemer med iPod, henvises du til guiden Oversigt for at få gode råd om fejlfinding. Hvis du ikke kan løse problemet, kan AppleCare-personalet hjælpe dig med at finde fejl i iPod og dens forbindelse med iTunes. Du kan finde kontaktoplysninger til Apples tekniske support og åbningstider i guiden Oversigt. I henhold til AppleCare Protection Plan til iPod yder Apple samme komplette service til brugere af Mac og Windows.

Dansk

203

Document info
Document views822
Page views822
Page last viewedWed Jan 18 04:18:28 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments