X hits on this document

743 views

0 shares

0 downloads

0 comments

205 / 224

AppleCare Protection Plan til iPod

Oversigt

Prøv følgende, før du ringer til Apple for at få hjælp. Hvis der opstår problemer med iPod, kan du prøve nedenstående trin til fejlfinding. Som en sikkerhedsforanstaltning bør du sikkerhedskopiere alt indhold af iPod, inkl. fotografier, videoer, kontaktoplysninger, kalender, noter og evt. andre dokumenter på iPod, før du udfører nogen af nedenstående forslag. Sørg for, at softwaren på iPod er opdateret.

Kontroller, at den nyeste software til iPod er installeret. Du kan hente den nyeste software til iPod på webstedet med support til iPod på adressen http://www. apple.com/dk/ipod/download. Du kan få flere oplysninger om software til iPod på Apples websted med support på adressen www.apple.com/dk/support, hvis du søger i AppleCare Knowledge Base efter artiklen “iPod: How to Find Software Version” ved at skrive 60984 eller artiklen “Updating iPod software” ved at skrive nummer 60944.

Kontroller, at du har den nyeste version af iTunes. Du kan hente den nyeste version af iTunes på www.apple.com/dk/itunes/download.

Hvis iPod ikke kan tændes.

  • Kontroller kontakten Hold

Hvis iPod ikke reagerer, skal du slå kontakten Hold til og fra (sæt den på Hold, og slå den derefter fra igen). På iPod og iPod nano er den slået til, hvis du skubber kontakten mod ordet “Hold”. Kontakten Hold findes ikke på iPod shuffle.

Dansk

205

Document info
Document views743
Page views743
Page last viewedSat Dec 10 09:20:12 UTC 2016
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments