X hits on this document

818 views

0 shares

0 downloads

0 comments

206 / 224

206

 • Oplad iPod

Hvis iPod ikke reagerer, kan det være nødvendigt at oplade den. Slut iPod direkte til din computer eller til en iPod Power Adapter, hvis du har en. Sørg for at bruge det kabel, der fulgte med iPod, og at iPod er sluttet til en USB-port med stor kapacitet. Når iPod er sluttet til en strømkilde, kan batterisymbolet bevæge sig, hvilket viser, at den oplades (lyset blinker på en iPod skuffle). Det kan vare op til 15 minutter, før symbolet bevæger sig. Mens iPod er sluttet til en strømkilde, kan du trykke på en knap for at tænde den og kontrollere skærmen.

Hvis iPod ikke reagerer

 • Nulstil iPod

Hvis iPod ikke reagerer og virker frosset fast, kan det være nødvendigt at nulstille den:

  • 1.

   Slut iPod direkte til din computer eller til en iPod Power Adapter, hvis du har en. Sørg for, at computeren er tændt og ikke er indstillet til at gå på vågeblus.

  • 2.

   Slå kontakten Hold til og fra (sæt den på Hold, og slå den derefter fra igen).

  • 3.

   Tryk på og hold knapperne Vælg (i midten) og Menu nede samtidig, indtil Apple-logoet vises på skærmen.

  • 4.

   Brugere af iPod shuffle skal skubbe afbryderknappen til positionen “off” i 5 sekunder for at nulstille den.

 • Gendan software på iPod

Hvis iPod stadig ikke reagerer, efter at den er nulstillet, kan det være nødvendigt at gendanne softwaren på iPod. Du gendanner softwaren på iPod ved at hente programmet iPod- softwareopdatering på webstedet med support til iPod på www.apple.com/dk/support/ipod. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du gendanner software på iPod, på Apples websted om support, hvis du søger i AppleCare Knowledge Base efter artiklen “Restoring iPod to factory settings” ved at skrive nummer 60983.

Dansk

Document info
Document views818
Page views818
Page last viewedTue Jan 17 23:31:43 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments