X hits on this document

785 views

0 shares

0 downloads

0 comments

210 / 224

210

b.

Dansk

ombytningsservice. Omfanget af den support, der ydes dig, afhænger af den Serviceaftale, du har købt, jfr. nedenfor.

 • (i)

  I henhold til APP omfatter dækningen det Omfattede Udstyr og en Apple-skærm, hvis den er købt samtidig og registreret sammen med en Mac mini, en Mac Pro, en MacBook Pro, en PowerBook eller en Power Mac computer, der også er omfattet af Serviceaftalen. En Apple-mus og et Apple-tastatur er også omfattet af AP , hvis de fulgte med det Omfattede Udstyr (eller er købt sammen med en Mac mini). Et AirPort Extreme-kort, en AirPort Express eller en AirPort Extreme Base Station, et Apple- mellemstik til skærm (DVI til ADC)samt Apple RAM-enheder er ligeledes omfattet af AP , hvis du som ejer bruger nævnte enheder sammen med det Omfattede Udstyr. Hvis der i løbet af Reparationsdækningsperioden er en materiale- eller fabrikationsfejl ved det Omfattede Udstyr eller andre af de ovenfor beskrevne omfattede elementer, kan Apple, i det omfang gældende præceptiv lovgivning gør det muligt, vælge at reparere det fejlbehæftede element eller udskifte det.

 • (ii)

  I henhold til APP til iPod kan Apple, i det omfang gældende præceptiv lovgivning gør det muligt, vælge at reparere det fejlbehæftede Omfattede Udstyr eller udskifte det, hvis

  • (i)

   der i løbet af Reparationsdækningsperioden er en materiale- eller fabrikationsfejl ved det Omfattede Udstyr, eller (ii) iPod batteriet i Dækningsperioden, efter det et blevet fuldt opladt, og den omfattede iPod afspiller musik med alle indstillinger nulstillet, har haft et forbrug på halvtreds procent (50%) mere end angivet i den originale specifikation.

 • (iii)

  I henhold til APP til Apple Display kan Apple, i det omfang gældende præceptiv lovgivning gør det muligt, vælge at reparere det fejlbehæftede Omfattede Udstyr eller udskifte det, hvis der i løbet af Reparationsdækningsperioden er en materiale- eller fabrikationsfejl ved det Omfattede Udstyr.

Begrænsninger. Serviceaftalen dækker ikke:

(i)

Installering, fjernelse eller bortskaffelse af det Omfattede Udstyr eller installering, fjernelse, reparation eller vedligeholdelse af ikke-Omfattet Udstyr (herunder tilbehør eller andre enheder, f.eks. eksterne modemer) eller elektrisk service på andet udstyr end det Omfattede Udstyr.

Document info
Document views785
Page views785
Page last viewedMon Jan 16 15:53:54 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments