X hits on this document

852 views

0 shares

0 downloads

0 comments

211 / 224

 • (ii)

  Skader på det Omfattede Udstyr forårsaget ved uheld, misbrug, uagtsomhed, forkert brug (herunder mangelfuld installation, reparation eller vedligeholdelse af andre end Apple eller en Apple-certificeret serviceudbyder), uautoriserede ændringer, usædvanlige forhold (herunder ekstreme temperaturer eller høj luftfugtighed), usædvanlig fysisk eller elektrisk belastning eller strømforstyrrelser, strømudsving eller spændingsbølger, lynnedslag, statisk elektricitet, brand, force majeure eller andre udefrakommende årsager.

 • (iii)

  Omfattet Udstyr, hvis serienummer er ændret, fjernet eller ulæseligt.

 • (iv)

  Problemer forårsaget af en enhed, der ikke er det Omfattede Udstyr, herunder udstyr fra andre producenter end Apple, uanset om det er købt samtidig med det Omfattede Udstyr.

 • (v)

  Service eller ændringer, der er nødvendige for at opfylde myndighedskrav, der ikke kendtes ved Serviceaftalens indgåelse.

 • (vi)

  Levering af erstatningsudstyr i den periode, hvor det Omfattede Udstyr er under reparation.

 • (vii)

  Omfattet Udstyr, der er forsvundet eller blevet stjålet. Denne Serviceaftale dækker kun Omfattet Udstyr, der returneres til Apple i sin helhed.

 • (viii)

  Kosmetiske skader på det Omfattede Udstyr, herunder men ikke begrænset til ridser, buler og knækket plastic på porte, der ikke i øvrigt påvirker funktionaliteten eller væsentligt hæmmer din brug.

 • (ix)

  Forbrugsstoffer, f.eks. batterier, bortset fra dækning af batteriet i henhold til APP til iPod, eller medmindre skaden er opstået på grund af en materiale- eller fabrikationsfejl.

 • (x)

  Forebyggende vedligeholdelse af det Omfattede Udstyr.

 • (xi)

  Skader på eller tab af software eller data, der er indeholdt i eller lagret på det Omfattede Udstyr. Når Apple yder reparations- eller ombytningsservice, vil Apple foretage rimelige bestræbelser på at geninstallere det Omfattede Udstyrs oprindelige softwareopsætning og efterfølgende udgivne opdateringer, men sørger ikke for gendannelse eller overførsel af software eller data indeholdt på den udskiftede enhed, såfremt sådan software og data ikke oprindeligt var indeholdt i det Omfattede Udstyr. Apple råder dig stærkt til at tage backup af data eller software, der er indeholdt i eller lagret på det Omfattede Udstyr.

Dansk

211

Document info
Document views852
Page views852
Page last viewedThu Jan 19 09:45:23 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments