X hits on this document

828 views

0 shares

0 downloads

0 comments

213 / 224

 • (iv)

  Gør-det-selv service er en mulighed for mange dele af det Omfattede Udstyr, hvorved du selv kan servicere dit produkt. Hvis gør-det-selv service er en mulighed i den givne situation, gælder følgende procedure.

  • (A)

   Gør-det-selv service, hvor Apple kræver, at den udskiftede del returneres. Apple kan kræve kreditkortautorisation som sikkerhed for detailprisen på erstatningsdelen. Hvis du ikke er i stand til at tilvejebringe kreditkortautorisation, kan du måske ikke benytte gør-det-selv service, og Apple vil tilbyde alternative serviceløsninger. Apple vil sende dig en erstatningsdel ledsaget af installeringsinstruktioner og eventuelle oplysninger om returnering af den udskiftede del. Hvis du følgerne instruktionerne, vil Apple annullere kreditkortautorisationen, således at du ikke bliver opkrævet for delen. Hvis du ikke returnerer den udskiftede del i henhold til instruktionerne, vil Apple hæve det autoriserede beløb på kreditkortet.

  • (B)

   Gør-det-selv service, hvor Apple ikke kræver, at den udskiftede del returneres. Apple sender dig gratis en erstatningsdel ledsaget af installeringsinstruktioner og eventuelle oplysninger om bortskaffelse af den udskiftede del.

  • (C)

   Apple er ikke ansvarlig for eventuelle udgifter til arbejdsløn, du pådrager dig i forbindelse med gør-det-selv service. Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte Apple på de telefonnumre, der står i AppleCare-håndbogen (“Håndbogen”). Håndbogen er indeholdt i Serviceaftalens emballage.

Apple forbeholder sig ret til at ændre de måder, hvorpå Apple kan yde reparations- og ombytningsservice, og til at afgøre, hvilken service der gælder for dit Omfattede Udstyr, herunder men ikke begrænset til service på stedet. Service er begrænset til de muligheder, der er til rådighed i det land, hvor servicen ønskes. Servicemuligheder, reservedeles tilgængelighed og responstider kan variere fra land til land. I henhold til gældende præceptiv lovgivning kan du eventuelt blive pålagt at betale fragt- og ekspeditionsomkostninger, hvis det Omfattede Udstyr ikke kan serviceres i det land, det er i. Hvis du anmoder om service i et land, hvor produktet ikke er købt, skal du overholde alle gældende eksportregler og afholde alle toldafgifter, moms og andre dermed forbundne skatter og gebyrer. For så vidt angår international service kan Apple reparere eller udskifte mangelbehæftede produkter og dele med tilsvarende produkter og dele, der overholder lokale normer.

Dansk

213

Document info
Document views828
Page views828
Page last viewedWed Jan 18 10:52:49 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments