X hits on this document

781 views

0 shares

0 downloads

0 comments

214 / 224

214

  • d.

   Brug af reparations- eller ombytningsservice. Du kan opnå service i henhold til denne Serviceaftale ved at gå ind på Apples websted eller ringe til det telefonnummer, der står i Håndbogen. Telefonnumre kan variere afhængigt af dit opholdssted. Når du går ind på webstedet, skal du følge Apples anvisninger om, hvordan du anmoder om reparationsservice. Hvis du ringer, vil Apples repræsentant for teknisk support besvare opkaldet, bede om dit Serviceaftalenummer, vejlede dig og tage stilling til, hvilken service det Omfattede Udstyr kræver. Al service sker med forbehold af Apples forudgående godkendelse. Servicestedets beliggenhed afhænger af dit opholdssted. Du bør gemme din Serviceaftalebekræftelse, den originale kvittering for dit Omfattede Udstyr og din Serviceaftale. Du kan blive afkrævet dokumentation for købet, hvis der opstår tvivl om, hvorvidt dit produkt er omfattet af dækningen i henhold til Serviceaftalen.

 • 2.

  Teknisk support

  • a.

   Telefon- og websupport. Retten til teknisk support begynder, når den vederlagsfrie tekniske support til det Omfattede Udstyr udløber, eller når Dækningsperioden begynder, og ophører ved slutningen af Dækningsperioden (“Dækningsperioden for Teknisk Support”). I Dækningsperioden for Teknisk Support giver Apple dig adgang til telefonisk teknisk support og webbaserede supportressourcer. Teknisk support kan omfatte hjælp til installering, udrulning, konfiguration, fejlfinding og gendannelse (bortset fra gendannelse af data), herunder lagring, genfinding og administration af filer, fortolkning af meddelelser om systemfejl og hjælp til at afgøre, om der er brug for hardwarereparation. Omfanget af den tekniske support, der ydes, afhænger af den serviceaftale, du har købt, jfr. nedenfor.

   • (i)

    I henhold til APP yder Apple teknisk support til det Omfattede Udstyr, Apples operativsystem (“Mac OS”) og Apple-software beregnet til forbrugere (“Forbrugersoftware”), der er præinstalleret med det Omfattede Udstyr. Apple yder support til den på daværende tidspunkt aktuelle version af Mac OS og Forbrugersoftware samt den forudgående Major Release, men forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre supporten til eventuelle tidligere versioner. I dette afsnit skal “Major Release” forstås som en vigtig version af software, som Apple udgiver i kommercielt øjemed som f.eks. version “1.0” eller “2.0”, og som ikke er i beta eller pre-release form.

Dansk

Document info
Document views781
Page views781
Page last viewedMon Jan 16 12:56:25 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments