X hits on this document

889 views

0 shares

0 downloads

0 comments

215 / 224

b.

 • (ii)

  I henhold til APP til iPod yder Apple teknisk support til det Omfattede Udstyr, softwareapplikationer, der er præinstalleret med det Omfattede Udstyr (“iPod Software”), og problemer med tilslutning mellem det Omfattede Udstyr og en understøttet computer, hvorved forstås en computer, der opfylder det Omfattede Udstyrs tilslutningsspecifikationer og benytter et operativsystem, der understøttes af det Omfattede Udstyr. Apple yder support til den på daværende tidspunkt aktuelle version af iPod Software og operativsystemet, som Apple yder tilslutningshjælp til i henhold til APP til iPod samt den forudgående understøttede Major Release, men forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre supporten til eventuelle tidligere versioner.

 • (iii)

  I henhold til APP til Apple Display yder Apple teknisk support til det Omfattede Udstyr og problemer med tilslutning mellem det Omfattede Udstyr og en understøttet computer, hvorved forstås en computer, der opfylder det Omfattede Udstyrs tilslutningsspecifikationer og benytter et operativsystem, der understøttes af det Omfattede Udstyr. Apple yder support til den på daværende tidspunkt aktuelle version af operativsystemet, som Apple yder tilslutningshjælp til i henhold til APP til Apple Display samt den forudgående understøttede Major Release, men forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre supporten til eventuelle tidligere versioner.

Begrænsninger. Serviceaftalen omfatter ikke:

 • (i)

  Brug af Mac OS og Forbrugersoftware som serverbaserede applikationer.

 • (ii)

  Problemer, der kan løses ved at opgradere software til den på daværende tidspunkt aktuelle version.

 • (iii)

  Brug eller ændring af det Omfattede Udstyr, Mac OS, iPod Software eller Forbrugersoftware på en måde, som Apple ikke har godkendt eller påtænkt.

 • (iv)

  Tredjepartsprodukter eller deres indvirkning på eller interaktion med det Omfattede Udstyr, Mac OS, iPod Software eller Forbrugersoftware.

 • (v)

  Brug af en computer eller et operativsystem i henhold til APP til iPod, der ikke er relateret til iPod Software, eller tilslutningsproblemer med det Omfattede Udstyr.

 • (vi)

  Brug af en computer eller et operativsystem i henhold til APP til Apple Display, der ikke er relateret til iPod Software, eller tilslutningsproblemer med det Omfattede Udstyr.

Dansk

215

Document info
Document views889
Page views889
Page last viewedFri Jan 20 18:43:45 UTC 2017
Pages224
Paragraphs2839
Words60781

Comments