X hits on this document

69 views

0 shares

0 downloads

0 comments

18 / 22

“servant’s side” had a door into the kitchen, which was removed to make room for a first-floor bathroom. A studio apartment was also added over the garage; you’ll pass the door as you come up the outside stairs. The Rauschs subdivided the original lot in 1987 and built the blue house next door, which is now occupied by the Fenns.

The Moot-Roosa family moved into the house in 1998. They added an entry room on the Sagamore Ave. side of the house to serve as the new front entrance. The new entryway opens into the living room and also connects to the kitchen, greatly improving the traffic flow of the house. As part of this project, the kitchen was redecorated with warm, sunny colors and new appliances. Stone terraces were also added off the front and back of the house, allowing the family to enjoy the lake view on the “front” side and the private fenced yard on the “back.”

The Moot-Roosa family has chosen to decorate their home this year with a warm color scheme using golds and whites to complement Alex’s grandparent’s Lenox china. While in the dining room, note the wood paneling and the crystal chandelier, both of which are original to the house. The living room is decorated with many artifacts from Asia, reflecting the homeowners’ love of travel and their extended family, some of whom are from Indonesia and Cambodia.

We hope you have enjoyed the Jingle Bell Festival tour and wish you a healthy and happy holiday!

Alex, Nancy, Kaly and Ellis

17

26

Document info
Document views69
Page views69
Page last viewedSun Dec 11 02:31:11 UTC 2016
Pages22
Paragraphs507
Words4257

Comments