X hits on this document

Word document

WIC VENDOR TRAINING CLASS - page 13 / 16

39 views

0 shares

0 downloads

0 comments

13 / 16

Question 1:WIC customers must purchase least expensive brand of milk.

Answer:TRUE- WIC approves the least expensive brand of milk.

Question 2:A 6 oz. package of cheddar cheese is an approved WIC item.

Answer:FALSE- Cheese package sizes are 16 oz only.

Question 3:Two 8 oz. packages of Swiss cheese may be substituted for 1 lb cheese.

Answer:FALSE - Cheese may be bought in 16 oz packages only.

Question 4:A WIC Food Instrument presented already signed by the participant can be accepted if you have the participant sign under their name again and match against the WIC ID Folder.

Answer: TRUE

Questions 5: A WIC participant who receives infant formula that gives their infant an upset stomach may bring the formula back, in an attempt to get a refund.

Answer:FALSE

Question 6:The purpose of writing “WIC” on the receipt is to discourage the participant from bringing items back in an attempt to get a refund.

Answer:TRUE

Question 7:It is acceptable for the WIC participant to pre-sign the Food Instrument and send her husband into the store to shop in her place.

Answer:FALSE

Question 8:“Nonfat,” “lowfat” and “reduced” fat cheeses are all allowed WIC foods.

Answer:TRUE

Question 9:It is acceptable to have the participant sign all the WIC Food Instruments she plans to use in order to save time while you are ringing up the items.

Answer:FALSE

Nevada State Health Division WIC Program 02/08 Page 13

Document info
Document views39
Page views39
Page last viewedTue Dec 06 12:57:55 UTC 2016
Pages16
Paragraphs233
Words3726

Comments