X hits on this document

Word document

1.1. Az önéletrajzírás rejtelmei - page 22 / 37

113 views

0 shares

0 downloads

0 comments

22 / 37

4. Motivációs levél minta

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Minta Anna vagyok és ezúton szeretném az X napilapban újságnév, vagy internetes cím meghirdetett csoportvezetői pozíciójukat megpályázni. (Amennyiben konkrét pozíciót pályázol meg, feltétlenül tüntesd fel, hogy hol leltél rá a hirdetésre, és mi a pozíció pontos neve, esetleg hivatkozási száma)

Mint ahogyan önéletrajzomból is kitűnik, több mint X éves tapasztalattal rendelkezem, és nagy gyakorlatot szereztem pénzintézeti vonalon. (Összefoglalva írd le a tapasztalatodat, összesen hány év vezetői-, vagy ugyanazon pozícióban eltöltött évet tudsz magad mögött, vagy összesen hány évig volt részed egy-egy tevékenységben)

Számomra nem gond 10-20 fős csoport irányítása, és összefogása, az esetleges munkatársi konfliktusok kezelése, szem előtt tartva a minőségi ügyfélkapcsolatot.

Tanulmányaim során átfogó ismereteket szereztem a pénzügyi, gazdasági vonalon, és készen állok arra, hogy tovább képezzem magam amennyiben szükséges. (Foglald össze tanulmányaidat, és esetleg írd le, mért választottad ezt a területet, mi miatt áll közel hozzád)

Document info
Document views113
Page views113
Page last viewedSun Dec 11 04:43:19 UTC 2016
Pages37
Paragraphs678
Words7000

Comments