X hits on this document

Word document

1.1. Az önéletrajzírás rejtelmei - page 23 / 37

128 views

0 shares

0 downloads

0 comments

23 / 37

Több mint X éves pénzintézetnél eltöltött vezetői gyakorlatom után családi – férjem –építőipari vállalkozásában tettem próbára magam. Sokrétű sikereket értünk el, mind munkaerő fejlesztés, mind forgalomnövekedés szempontjából. Írd le az elért eredményeidet!

Jelenleg szeretnék visszatérni újra a pénzügyi a területre, hiszen ezt a területet érzem igazán testhezálló munkakörnek. Miért szeretnél váltani, és miért tetszene számodra a megpályázott állás.

Munkatársaim kitartó, lelkiismeretes, segítőkész embernek ismertek meg. Írd le néhány (max 3-4) pozitív tulajdonságodat, add a szavakat munkatársaid szájába, hogy hitelesebb legyen, kerüld az elcsépelt jellemzőket, mint pl. megbízható, jó kommunikációs képességű.  Célom egy olyan stabil munkahelyen, hosszútávon, fiatalos környezetben dolgozni, ahol munkámmal hozzájárulhatok a cég sikereihez. Végül vázold fel céljaidat.

Remélem felkeltettem az érdeklődését és a közeljövőben egy személyes interjú keretében is lehetőségem lesz bizonyítani, hogy alkalmas vagyok az Önöknél meghirdetett pozíció betöltésére.

Debrecen, 2008-08-08

Üdvözlettel:

………………………………….

Minta Anna

Email.: mintaanna@mail.hu

 Tel.: 06-30-1234-123

5. Az állásinterjún

5.1 Testbeszéd, kézfogás, szemkontaktus

Milyen a jó kézfogás? Meddig kell az interjúztató szemébe nézni? Mire utal a leszegett fej a felvételi beszélgetésen?

Testbeszéded azt is elárulja rólad, amit igyekszel eltitkolni. Hogy ne kerülj kínos helyzetbe az állásinterjún, tanuld ki a nem verbális kommunikáció csínját-bínját. Egy határozott kézfogás, a magabiztos testtartás vagy a folyamatos szemkontaktus növelheti önbizalmadat, és szimpatikussá tehet a felvételiztető szemében. 5.1.1 Döglötthal-effektus A bemutatkozás egyik mozzanata a testi kontaktus, a kézfogás. Ha valaki finoman megérinti, kézbe veszi vagy gyengén megszorítja kézfejünket, esetleg csak nyújtja a sajátját és arra vár,

Document info
Document views128
Page views128
Page last viewedThu Jan 19 04:25:27 UTC 2017
Pages37
Paragraphs678
Words7000

Comments