X hits on this document

PDF document

Dutch%20Property%20Show.pdf - page 5 / 28

102 views

0 shares

0 downloads

0 comments

5 / 28

The Dutch Property Investor Show

Welkom

Welkom

op Steengoed Beleggen, de eerste gespecialiseerde beurs voor particuliere investeerders in Nederland.

Voor de eerste keer zal in Nederland een uitgebreid aanbod van nationaal en internationale investerings- mogelijkheden worden gepresenteerd aan diegene die hun vastgoed portofolio willen uitbreiden.

sessies gaan over volwassen markten zoals Frankrijk, andere sessies over opkomende markten zoals Thai- land. Bezoekers zullen uiteindelijk instaat zijn om een beter besluit te maken.

Ervaren investeerders begrijpen dat relevante achter- grond informatie hun helpt met het maken van de juiste besluiten en hun behoedt voor onnodige risico’s. Terwijl sommige markten er voor de korte termijn rooskleurig voorstaan zijn het toch vaak de concurrerende prijzen die het voor de investeerder interessant maken. Welke markten hebben bijvoorbeeld de meest interessante be- lastingstelsels, de laagste prijzen of de meest ontspan- nen verkopers? Met een (letterlijke) ‘wereld aan keuze’ zal het vinden van de juiste strategie het verschil maken.

Professioneel advies en achtergrondinformatie is van vitaal belang bij het bepalen welke type vastgoed in welke markt het meeste voordeel zal brengen. Het semi- narprogramma zal u advies geven hoe u een gedegen onderzoek kunt doen naar wat en door wie iets wordt aangeboden. Er zal uitleg gegeven worden over hoe u de juiste markt moet kiezen, waarom deze markten groeien en hoe u er uw voordeel uit kan halen. Sommige

Organisatie:

Een joint venture tussen twee ervaren media en market- ing groepen: Richmond Green Group en Keyard:

THE RICHMOND GREEN GROUP is toonaan- gevend voor wat betreft media en marketing in de international vastgoedsector

KEYARD is een multimedia platform met als doelstell- ing het bij elkaar brengen van internationale wonin- gaanbieders met investeerders en woningzoekenden

in Nederland.

003

Document info
Document views102
Page views102
Page last viewedMon Jan 23 11:13:47 UTC 2017
Pages28
Paragraphs654
Words10199

Comments