X hits on this document

Word document

Figyelmeztetés ! - page 5 / 17

48 views

0 shares

0 downloads

0 comments

5 / 17

POWER 832DSC PC5010v2.0

Hozzáférési Kódok

A Hozzáférési Kódokkal a rendszer élesíthető és hatástalanítható. 37 hozzáférési kód áll rendelkezésre: 32 felhasználói kód, 1 mester kód, 2 „duress” (kényszeritett) kód és 2 partíció mester kód. Az utóbbi két kódról kérdezze a telepítőt.

A Mesterkód élesítésre, kikapcsolásra, további felhasználók kódjainak, illetve egyéb jellemzők programozására használható. A mester kódot a telepítő segítségével állíthatja be. Amennyiben a programban engedélyezett, úgy Ön bármikor megváltoztathatja azt. ( lásd. Biztonsági kódok programozása. )

MEGJEGYZÉS: A hozzáférési kód lehet négy vagy hat digites, amelyet a telepítő tud beállítani. További információért forduljon a telepítőhöz.

A rendszer élesítése

Élesítés LED billentyűzetről:

Ha a Kész (Ready) jelzőfény világít, a rendszer kész az élesítésre. Ha a Kész (Ready) jelzőfény nem világít, ellenőrizze, hogy az ajtók és az ablakok be vannak-e zárva és a mozgásérzékelők előtt nem történik mozgás. A rendszert nem lehet élesíteni addig, amíg az összes zóna nem zárt és a Kész (Ready) jelzőfény nem világít.

Üsse be a hozzáférési kódját. Az utolsó digit bevitele után a billentyűzet hangjelzője jelzést ad. Ha a bevitt hozzáférési kód nem megfelelő, akkor a hangjelző folyamatosan jelez egy másodpercig. Ilyen esetben nyomja meg a [#] gombot, majd vigye be a helyes hozzáférési kódot. Ha sikerül megfelelő kódot bevinni, a billentyűzet hangjelzője rövid hangjelzéseket fog adni és az Éles (Armed) jelzőfény kigyullad. Távozzon a telepítő által meghatározott ki/bejárati ajtón.

A billentyűzet hangjelzője a kilépési idő alatt hangjelzést ad, jelezve, hogy a rendszer élesedni fog. A kilépési késleltetés lejárta után az összes jelzőfény kialszik az Éles (Armed) kivételével. A kilépési időt a telepítő megváltoztathatja.

Élesítés LCD billentyűzetről

Ha a kijelzőn ez jelenik meg („Tegye biztonságossá a rendszert élesítés előtt”), ellenőrizze, hogy az összes zóna biztonságos-e, az ajtók/ablakok bezárásával, a mozgásérzékelők előtti mozgások megszüntetésével. Ha valamelyik zóna nem törlődik, ki lehet iktatni, ekkor a rendszer részlegesen élesíthető. Megjegyzés: A kiiktatott zónák csökkentik az Ön védelmét. Ha a zónát nem lehet törölni, hívja a szervizszolgálatot.

Secure System

Before Arming   <>

Ha a kijelzőn ez jelenik meg („Adjon meg kódot a rendszer élesítéséhez”), ellenőrizze a rendszer hibákat és, hogy nincs-e kiiktatott zóna. A rendszer ekkor élesíthető a rendszer hiba vagy kiiktatás ellenére, bár a védelem csökken. Ellenőrizze, hogy szándékos volt-e a kiiktatás, és azonosítsa a hiba okát. Ha rendszerhiba fordul elő nézze, meg a „Hiba állapotok kijelzése” pontot.

Enter Code to

Arm System      <>

Ha a kijelzőn ez jelenik meg („Adjon meg kódot a rendszer élesítéséhez”), akkor nincs hiba és nincs kiiktatott zóna, a rendszer teljes egészében élesíthető. A rendszer élesítéséhez adjunk meg az egyik 4 jegyű biztonsági kódot. A billentyűzet hangjelzője minden számjegy beütésekor megszólal. Ha a biztonsági kódot hibásan visszük be, a billentyűzet hangjelzője 2 másodperces folyamatos hangot ad, a kijelzőn nem történik változás.

Enter Code to

Arm System

Helyes kód bevitele esetén, a kijelzőn ez jelenik meg („Kilépési késleltetés folyamatban”). Ekkor a kijelölt útvonalon hagyja el a területet.

Exit Delay in

Progress

Az elhagyási idő letelte után a rendszer élesített állapotba kerül, és a következő üzenet jelenik meg a kijelzőn. Ha a biztonsági kód bevitelekor egy vagy több zóna kiiktatott, az alábbi üzenet jelenik meg az első számjegy bevitelekor.

Enter Code to

Disarm System

Ez az üzenet figyelmeztet a zónakiiktatásra.

* WARNING *

Bypass Active

DSC Hungária Kft.

Document info
Document views48
Page views48
Page last viewedWed Jan 18 11:59:17 UTC 2017
Pages17
Paragraphs468
Words5027

Comments