X hits on this document

Word document

Figyelmeztetés ! - page 6 / 17

46 views

0 shares

0 downloads

0 comments

6 / 17

POWER 832DSC PC5010v2.0

Alternatív élesítési lehetőségek

Távozó élesítés (Away Arming)

Ha a rendszert Távozó (Away) módban élesítik, az összes követő és héjvédelmi zóna aktiválódik. Ha ekkor a követő vagy héjvédelmi zónát megsértik, a riasztási folyamat elindul. A rendszer Away módban történő élesítéséhez üsse be kódját, majd hagyja el a helységet a megfelelő ajtón. A kilépési idő letelte után a rendszer élesített állapotú.

Hangos kilépési hibajelzés (Audible Exit Fault)

A téves riasztások számának csökkentése érdekében ez a funkció hatásos lehet. Ha nem tudja elhagyni a helyiséget a megfelelő idő alatt, vagy ha rosszul csukta be az ajtót/ablakot, akkor a rendszer két módon jelzi ezt: a billentyűzet egy hosszút sípol, valamint a sziréna megszólal. Ebben az esetben Önnek vissza kell mennie, hatástalanítani kell a rendszert, és újra kezdeni az élesítési folyamatot.

Helyben tartózkodó (Stay) élesítés

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy csak a héjvédelmi zónák aktiválódjanak, úgy hogy Ön ott maradhat a védett térben (a követő zónák inaktívak). A rendszer Stay módban élesedik, ha a hozzáférési kód beírása után a ki/bejárati ajtó zárva marad (nem hagyják el a helyiséget). Stay módban a követő zónák automatikusan kiiktatódnak.

A belső zónákat lehet újraaktiválni a [*][1] paranccsal bármelyik billentyűzetről.

Élesítés belépési késleltetés nélkül

Ha belépési késleltetés nélkül akarja élesíteni a rendszert, vigye be a [*][9] parancs után a hozzáférési kódját. Az Éles (Armed) fény villog, figyelmeztetve, hogy az éles rendszernek nincs belépési késleltetése. A belépési késleltetéssel programozott zónák azonnal riasztást váltanak ki.

Gyors élesítés (Quick Arm)

Ha a gyors élesítés engedélyezett, a rendszert a [*][0] paranccsal lehet élesíteni és nem szükséges a hozzáférési kód beírása. A [*][0] paranccsal a rendszer nem hatástalanítható, érvényes hozzáférési kód is szükséges! A telepítő tájékoztatja Önt ezen funkció működéséről.

Automatikus élesítés (Auto Arming)

A rendszert lehet automatikus élesítésre programozni. Ehhez meg kell adnia az automatikus élesítés időpontját a [*][6] mesterkód parancsok beírásával. Ezt követően nyomja meg a [3]-as billentyűt. Vigye be az időt 24 órás formában (00.00-23.59).

Engedélyezni vagy hatástalanítani ezt a funkciót, a [*][6] Mesterkód [2] paranccsal lehet. Három rövid sípjel esetén engedélyezett, egy hosszú sípjel esetén tiltott a funkció.

MEGJEGYZÉS: Az automatikus élesítéshez megfelelően beállított rendszer idő és dátum szükséges! (ld. Rendszer idő és dátum beállítása).

Gyors kilépés (Quick Exit)

Gyors kilépés engedélyezése esetén, élesített rendszerben a [*][0] parancs kiadásával az Ön számára 2 perc áll rendelkezésre a távozáshoz. Ez idő alatt, a ki/bejárati ajtót egyszer szabad kinyitni és bezárni. Az ajtónak záródni kell a két perc lejárta előtt. Ha az ajtót újra kinyitják, vagy ha az ajtót nem zárják be a 2 perc alatt, vagy egy másik zónát szakítanak meg, a belépési késleltetés elindul. A telepítő tájékoztatja önt ezen jellemző engedélyezéséről.

DSC Hungária Kft.

Document info
Document views46
Page views46
Page last viewedMon Jan 16 16:49:44 UTC 2017
Pages17
Paragraphs468
Words5027

Comments