X hits on this document

Word document

Figyelmeztetés ! - page 7 / 17

52 views

0 shares

0 downloads

0 comments

7 / 17

POWER 832DSC PC5010v2.0

A rendszer hatástalanítása

Hatástalanítás LED billentyűzetről:

Lépjen be a telepítő által bejárati ajtóként megjelölt ajtón (ajtókon). Egyéb, más útvonalon történő belépés azonnali riasztás eredményez. A meghatározott útvonalon történő belépéskor a billentyűzet hallható, folyamatos hangjelzéssel figyelmezeti Önt. Menjen a billentyűzethez, és üsse be a hozzáférési kódot. Ha rosszul ütötte be a kódot, vigye be újra helyesen. Helyes kód bevitelét követően az Éles (Armed) fény kialszik és megszűnik a hangjelzés. Helyes kód bevitele a belépési késleltetés alatt szükséges. Ha ez nem történik meg, a rendszer megkezdi a riasztást. A belépési késleltetés idejét a telepítő tudja megváltoztatni. Ha riasztás történt az élesített rendszerben, a Memória (Memory) fény és a zóna fény 30 másodperces villogása jelzi azt, hogy melyik zónában történt a riasztás. A 30 másodperc lejárta után a panel alaphelyzetbe áll vissza (a Ready – Kész világít). A [#] gomb megnyomásával, vagy a 30 másodperc után lejártakor a riasztási memória kijelzés törlődik. A riasztások a [*][3] paranccsal tekinthetők meg.

Üzemzavar érzékelése esetén a panel hatástalanított állapotában, az Üzemzavar (Trouble) fény világít (ld. Üzemzavar megtekintése). Riasztási Memória kijelzés állapotban az üzemzavar nem kerül kijelzésre.

Hatástalanítás LCD Billentyűzetről:

Lépjen be a telepítő által bejárati ajtóként megjelölt ajtón (ajtókon). Egyéb, más útvonalon történő belépés azonnali riasztás eredményez. A meghatározott útvonalon történő belépéskor a billentyűzet hallható, folyamatos hangjelzéssel figyelmezeti Önt. Üsse be a biztonsági kódját. Tévesztés esetén nyomja meg a [#]-jelű billentyűt és írja be ismét a kódot. A kód megadása a belépési idő letelte előtt szükséges, ellenkező esetben a rendszer riasztani fog. A belépési időt a telepítő változtathatja. Ha nem volt riasztás és nincs üzemzavar, a figyelmeztető hang elhallgat és a következő üzenet jelenik meg a kijelzőn:

Entry Active

Enter your Code

Ez után 5 másodperc múlva megjelenik ez az üzenet mutatva, hogy a rendszer hatástalanított.

System Disarmed

No Alarm Memory

Enter Code to

Arm System

Hatástalanításkor, ha RIASZTÁS történt az előző élesítési ciklusban, a következő üzenet olvasható.

View Memory

”Zone of Alarm” <>

A riasztás megtekintését követően, ha valamelyik zóna még mindig riasztásban van, a kijelzőn ez az üzenet olvasható, mutatva a nyitott zónát.

Secure System

Before Arming   <>

Hatástalanításkor, és ha Üzemzavar történt az előző élesítési ciklusban, a következő üzenet olvasható. (ld. Üzemzavar megtekintése).

Enter Code

Arm System      <>

Megjegyzés: A memória törlődik minden egyes élesítés alkalmával.

Ha a riasztó szól

Tűz Riasztás

Amennyiben az Ön rendszere tartalmaz füstérzékelőket, úgy pulzáló szirénahang esetén azonnal kövesse a vész kiürítési terv utasításait.

Behatolás riasztás

Az illetéktelen behatolást folyamatos szirénahang kíséri. A riasztás elnémítható a biztonsági kód beírásával. A sziréna elcsendesítésével viszont nem állítjuk le a Felügyeleti Állomásra küldött jelzést, kivéve, ha a telepítő

DSC Hungária Kft.

Document info
Document views52
Page views52
Page last viewedSat Jan 21 00:38:44 UTC 2017
Pages17
Paragraphs468
Words5027

Comments