X hits on this document

Word document

Figyelmeztetés ! - page 8 / 17

49 views

0 shares

0 downloads

0 comments

8 / 17

POWER 832DSC PC5010v2.0

késleltetési idővel látta el a jelzés indulását. Véletlen riasztás esetén haladéktalanul értesítsük a Felügyeleti Állomást és a helyszínen tartózkodó illetékes személyeket. A riasztás forrásának meghatározásához a Riasztás Megtekintése funkciót használhatja. A riasztás okának megtekintése után a rendszer újraélesíthető.

Megjegyzés: A tűzriasztás felülírja a Behatolás riasztást.

Funkcióbillentyűk

Minden billentyűzet 5 funkciógombbal rendelkezik, - Stay, Away, Chime, Reset és Exit feliratú - amelyek egyszerűsítik és meggyorsítják a rendszer kezelését. A gombok működését a telepítő állíthatja be, a gombok működtetéséhez nyomja le azokat két másodpercig.

Biztonsági kódok programozása

Kódok programozása LED billentyűzetről:

Mester Kód

A Mester kód programozásához vigye be a [*][5][aktuális Mester kód][40][új mesterkód] parancsot. A Mester kód 4 digites, hacsak a telepítő másként nem programozta. A kód számjegyek 0-tól 9-ig lehetségesek.

Az új Mester kódot írja fel a Rendszer információs lapra. A gyári [1234] kódot mindenképpen változtassa meg.

További kódok

Összesen 36 kód lehetséges. 01 - 32 hozzáférési kód programozható. A 33 és 34 kódok a „duress” kódok. A 40 és 41 kódok az 1-es és 2-es partícióhoz tartozó partíció mester kódok.

Új kód programozása

Írja be a [*][5][Mester kód][01...32 kód száma][Új hozzáférési kód]. A kód száma két számjegyű: 01...32 vagy  41-42 lehet. A kód 4 digites, ha a telepítő másként nem állította be. A kód számjegyei 0-tól 9-ig lehetségesek. A [#] gombbal lehet visszatérni a kész állapothoz. A már létező kódokat felül lehet írni.

Az új hozzáférési kódokat írja fel a Rendszer Információs füzetbe.

Kódok törlése

Vigye be a [*][5][Mester kód][01...32 kód száma][*]. A [#] leütésével visszatér az alap állapotba. A Mester kód nem törölhető!

Kódok programozása LCD billentyűzetről:

Mester Kód

A panel kikapcsolt állapotában írja be a [*] gombot majd válassza nyíl gombok segítségével a következő üzenetet:Nyomja le az [5] vagy a [*] gombot.

Press (*) for    <>

Access Codes

A kijelzőn olvasható:Vigye be a Mester kódot.

Enter Master

Access Code

A kijelzőn olvasható:A „01P” mutatja az első felhasználói kódot. A nyilakkal keresse meg a „40P”-t majd nyomja meg a csillagot ([*]). Ezzel a Mester kódot tudja majd programozni.

(*) to Edit        <>

User Code      01P

A kijelzőn olvasható:Vigye be az új Mester kódot. A kód 4 számjegyű. A számjegy 0 - 9 értékű lehet. Az új kód elfogadását három csipogó hang jelzi.

Enter New Code

1234              <>

A kijelzőn olvasható:Nyomja meg a [#] gombot a kód programozási funkcióból való kilépéshez.

(*) to Edit        <>

User Code     01P

Az új Mester kódot írja fel a Rendszer információs lapra. A gyári [1234] kódot mindenképpen változtassa meg.

Kódok hozzáadása

A felhasználói kód törléséhez, hozzáadásához vagy megváltoztatásához lépjen be a [*] gomb lenyomásával a funkciók programozásába.

Használja a nyilakat:Nyomja le az [*] gombot.

Press(*) for     <>

Access Codes

DSC Hungária Kft.

Document info
Document views49
Page views49
Page last viewedThu Jan 19 00:22:39 UTC 2017
Pages17
Paragraphs468
Words5027

Comments