X hits on this document

Powerpoint document

AKCIJA “ISPRAVNO VOZILO-BEZBEDNO VOZILO” - page 18 / 40

129 views

0 shares

0 downloads

0 comments

18 / 40

Postojanje elemenata sistema pasivne bezbednosti na vozilu

U cilju utvrđivanja fizičkog postojanja elemenata sistema pasivne bezbednosti na vozilu izvršena je demontaža potrebnih pokrivki i obloga, pri čemu je ustanovljeno sledeće:

vazdušni jastuk vozača: ugrađen na točku upravljača, neaktiviran, odgovara fabričkom stanju.

vazdušni jastuk suvozača: ugrađen u oblogu instrument table naspram suvozačkog sedišta, neaktiviran, spakovan u crno pvc kućište, odgovara fabričkom stanju.

Bočni vazdušni jastuk u vozačevom sedišti: ugrađen u naslonu sedišta sa leve strane, neaktiviran, po izgledu šavova na sedištu može se zaključiti da odgovara fabričkom stanju

Bočni vazdušni jastuk u suvozačkom sedištu: ugrađen u naslonu sedišta sa desne strane, neaktiviran, po izgledu šavova na sedištu može se zaključiti da odgovara fabričkom stanju iako je sedište pretrpelo određeno uklještenje desnim „B“ stubom.

Bočna vazdušna zavesa leva: ugrađena u levom podužnom nosaču krova vozila, neaktivirana, spakovan u crno pvc kućište, odgovara fabričkom stanju.

Bočna vazdušna zavesa desna: ugrađena u desnom podužnom nosaču krova vozila, neaktivirana, spakovana u belo pvc kućište, nedostaje jedan zavrtanj na cilindru za eksplozivno punjenje na mestu za pričvršćenje za karoseriju, postoji sumnja da je ranije zamenjen jer je vozilo inače ranije bilo havarisano po desnoj strani, a i za razliku od leve bočne zavese i suvozačkog vazdušnog jastuka spakovana je u belo pvc kućište a ne u crno kao ova dva.

Centralna upravljačka jedinica: ugrađena ispod horizontalnog dela centralne konzole, na podu vozila, iza ručice za komandovanje automatskim menjačem, nema tragova oštećenja odgovara fabričkom stanju.

Bočni senzori udara: pronađeni u podnožju levog i desnog „B“ stuba i u podnožju levog i desnog „D“ stuba, nemaju tragova oštećenja, odgovaraju fabričkom stanju.

VANREDNI TEHNIČKI PREGLED

Document info
Document views129
Page views129
Page last viewedWed Jan 18 04:39:23 UTC 2017
Pages40
Paragraphs360
Words3467

Comments